Teknoloji

Önceki Gün Adlı Oyuna Ne Oldu? Ne zaman geliyor? Detaylar burada

 
The Day Before adında bir oyun vardı hatırlıyor musun? Oynanış fragmanıyla bizleri büyüleyen, çekici atmosferiyle de aklımızı kazanan bu yapım, şu sıralar 10 Kasım’da karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Öncelikle 2021 yılında ortaya çıkan hayatta kalma türüyle birlikte izleyicilere sunulmayı bekleyen yapım. Bu noktada birçok yönden eleştiriye açık durumdayız ve bu bağlamda oyuncuların odak noktası haline geliyor.
 
Daha önce yayınlanmış oynanış sahnelerini aşağıya bırakıyorum. Bu oynanış sahnelerine baktığınızda elbette ilk etapta dikkat çekici ışık efektleri ve yansıtıcı versiyonuyla karşımıza çıkıyor. İlk aşamada gördüğünüz bu oynanış görüntüsü bizi gerçekten büyüledi ve birçok oyuncunun ilgi odağı oldu. Kıyamet sonrası bir dünyayı gerçek anlamda bizlere yansıtmayı amaçlayan oyunda, gecenin karanlığındaki ışıklandırmalar ve yere yansıyan ışık efektleri gerçekten göz açıcıydı.
 
İlk oynanış videosu
 
 
 
En yeni oynanış videosu
 
 
 
Ancak bu noktada yayınlanan son oynanış görüntüleri gerçekten de oyunun grafik ve animasyon kalitesinin bizlere ne kadar düşük sunulacağını gösteriyor ve bu da oyuncuları gerçekten hayal kırıklığına uğratıyor. Son oynanış görüntülerine baktığınızda burada soluk bir dünyanın olduğunu görebiliyoruz ve yapay zekanın aslında o kadar da güzel olmadığını da kabul edebiliriz. Dolayısıyla nasıl bir yapının ortaya çıkacağını bu aşamada hep birlikte göreceğiz. Ancak geliştirici ekip şu ana kadar çok fazla eleştiri aldı ve bu eleştirilerin odağında oyunun gerçekten kötü bir hale gelmesi yatıyor.
 
İlk fragman ile son fragman arasında büyük fark var
 
 
 
Yukarıda da belirttiğim gibi oyun fragmanı ve oynanış içerikleriyle bizleri büyüleyen yapım, daha sonra yayınladıkları gerçek oyun içi oynanış görüntüleriyle de oyunculardan oldukça fazla eleştiri aldı. Bu iki görsel arasında gerçekten çok büyük farklar var ve burada iki görseli karşılaştırırsak grafik ve animasyon kalitesinde gerçekten çok büyük farklar olduğunu söyleyebiliriz. Özel olarak yayınlanıp 2021 yılında karşımıza çıkan ilk oynanış görüntüleri aslında bizi büyüleyen yapıyla karşımıza çıkmıştı ve biz de hem karakterimizin hem de ortamın ne kadar hoş olmasından dolayı benimsemiştik.
 
Kıyamet sonrası bir ortamda ilerlediğimiz, araçları sürebildiğimiz ve karakterimizle çevreyi keşfetmeye çalıştığımız hayatta kalma oyunu gerçekten üst düzey bir atmosfer kalitesine, çevre detaylarına ve karakter modellerine sahipti ancak fragmanı ile Daha sonra yayınlandığında tüm bu olumlu içerikler bir anda gelmiş gibi görünüyordu. kayıp. Burada son görselle birlikte tamamen farklı grafiklere ve yüksek kaliteye sahip bir oyunla karşı karşıya kalıyoruz. Dolayısıyla bu noktada geliştirme ekibi çok eleştirildi ve hatta geliştirme ekibinin sahtekar olduğunu söyleyenler bile oldu.
 
 
 
Bu noktada elbette geliştirici grupta dolandırıcıların olduğunu söyleyen bir grupla karşılaştık ve bu grup da oyunun çıkmayacağını ve bunun para kapma projesi olduğunu iddia etti. Ancak ilerleyen zamanlarda bu duruma çözüm bulmak ve bu oyunun gerçekten yapıldığını iddia etmek adına geliştirici grup, yeni fragmanlar ve kısa oynanış görüntüleri yayınlayarak bize bu oyunun yapısının ne olacağını, mekaniklerini anlattı. gerçek oyun.
 
Nihayetinde oyun önümüzdeki ay yani 10 Kasım’da piyasaya sürülmeye hazırlanıyor ancak oyunun mevcut sürümü pek çok eleştirinin odağı olacak gibi görünüyor. Çünkü bu noktada gerçekten düşük grafikler ve oyun içerikleri ile karşılaşabilirsiniz ve hemen hemen tüm oyuncular bu düşünceye sahiptir. Çünkü iki görüntü arasında geçen süreçte oyunun grafiklerinin ne kadar düştüğünü, doku kalitesinin düştüğünü ve ortamın ne kadar kötü göründüğünü anlayabiliyor ve iki görüntü arasında gerçek bir rekabet yaşayabiliyoruz.
 
Steam sayfası kaldırıldı
 
 
 
Defalarca ertelenen ve rafa kaldırılmaya hazırlanan bu proje nihayet önümüzdeki ay içerisinde elimize ulaşmaya hazırlanıyor. Bir süreliğine Steam’den bile kaldırılması gereken bir projeden bahsediyoruz. Ancak bu kaldırma işleminin oyunun adının telif hakkı nedeniyle olduğu iddia ediliyor. Yani bir kişi daha önce bu oyunun isim haklarını almış durumda ve geliştirici grup bu isim haklarını tekrar almak için bu kişiyle iletişime geçiyor ve bu hukuki bir sorun olduğu için oyunu Steam’den kaldırmak zorunda kalıyorlar. Bu açıklama bize yapıldı ve bu süreçte oyunun Steam’den kaldırıldığını gördük ve oyunun şu an Steam’de olmadığını görebiliyoruz. Oyunun şu an için bir mağaza sayfası bulunmuyor ancak tartışma bölümüne ve topluluk bölümüne erişebileceğiniz sekmeler mevcut. Bu nedenle Steam platformunda bunlara göz atabilir ve kullanıcıların orada ne söylediğini görebilirsiniz.
 
Tüm bunların dışında oyun için yayınlanan komik bir fragmana da rastladık ve bu komik fragmanda Lamborghini marka bir aracın olduğunu gördük ve bu markalı aracın kıyamet sonrası bir ortamda bulunması gerçekten de garip karşılandı. oyuncular tarafından. Çünkü bu ortamda bu tarz araçların ön planda olması ve araçla yapılan hareketler aslında oyuncuların olumsuz eleştiriler yapmasına neden oldu ve oyuncular genel olarak bu fragmanı izledikten sonra “ne alakası var” gibi ifadeler kullanmaya başladılar. ve bu durumda oyun gerçekten de beklentiler kapsamına girmiş durumda. Gördük.
 
 
 
Aslında artık oyuncular bu oyunu neredeyse unutmuş durumdalar ve oyun büyük ihtimalle sessiz sedasız piyasaya sürülmeye hazırlanıyor ve önümüzdeki dönemde oyun gerçekten pek iyi sonuç vermezse ve ortalamanın altında bir yapıyla karşımıza çıkarsa, bu bir oyun olacaktır. kısa sürede unutulacak bir yapım. Bize sunulmayı bekliyor diyebiliriz. Bunun dışında oyunun 10 Kasım’da çıkmayacağını iddia eden bir grup da var ve bu süreç gelmeden bu oyuncular oyunun tekrar erteleneceğini vurguluyor. Bakalım 10 Kasım’da bizi neler bekliyor…
 
Oyun bize neler sunuyor?
 
 
 
Bu noktada oyunun yapısından ve nasıl eleştirilerin odağında olduğundan bahsettik. Şimdi oyunun bize neler sunabileceğinden bahsetmek ve oyun hakkında bilgiler vererek kısaca özetlemek istiyorum. The Day Before isimli oyunda hayatta kalma mekanikleri ön plana çıkıyor. Burada hayatta kalmak için karakterimizle birlikte sırt çantalarımızı alıyoruz, burada terk edilmiş evleri arayabiliyoruz, yolda sağda solda gördüğümüz araçları arayabiliyoruz, evlere girip kaynakları sırt çantalarımıza koyabiliyoruz, elbette yapabiliriz Topladığımız şeyleri satmak için diğer karakterlerle etkileşime giriyoruz ve hayatta kalan gruplarla burada bir araya gelebiliyoruz. Tanışabiliriz.
 
Aynı şekilde arkadaşlarımızla birlikte ilerleyerek eşli modda da buradaki yerimizi alabiliriz. Bunun dışında yine evleri ve gökdelenleri inceleyebilir, burada diğer oyunculara karşı mücadele edebilir ve yeni dünyada hayatta kalmak için elimizden geleni yapabiliriz. Elbette içinde bulunduğumuz dünya, zombilerin ve diğer oyuncuların olduğu post-apokaliptik bir yapıyla geliyor ve biz de onları yenmek için elimizden geleni yapıyoruz.
 
 
 
The Day Before’da sadece yiyecek aramak, farklı silahlar almak ve farklı araçları kontrolümüz altına alarak farklı bölgelere doğru hareket etmekle kalmıyoruz. Dolayısıyla oyunun açık bir dünyası var ve satın aldığımız arabalarla bu açık dünyayı dilediğimiz gibi gezebiliyoruz. Elbette oyunda bulunduğumuz haritada hayatta kalabilmek için diğer oyunlardan aşina olduğumuz mekanikleri kullanmaya çalışıyoruz ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı bir dünyanın içinde buluyoruz kendimizi.
 
Buradaki asıl amacımız yukarıda da belirttiğim gibi hayatta kalmak ve burada hayatta kalabilmek için tabii ki çevreyi keşfetmek ve kendimizi sürekli tetikte tutmak çok önemli. Oyunda karakterimizi farklı silahlarla donatabiliyor, hem yakın hem de uzak silahlarla kendimizi koruyabiliyoruz. Oyunda silahlardan makineli tüfeklere kadar çok çeşitli silahlar mevcut ve yakın dövüş mekanikleri de burada görülebiliyor. Burada yine bıçak saplayabiliyor, sopaları alıp levye ile hem zombileri hem de düşmanları yok edebiliyoruz.
 
 
 
Bu proje kapsamında ayrıca diğer oyuncularla bağlantı kurabiliyor, diğer oyunculara karşı savaşabiliyor ve arkadaşlarımızı da aramıza davet edebiliyoruz. Dolayısıyla oyunun gerçekten ilgi çekici bir ortama sahip olacağını söyleyebiliriz. Ancak maalesef bu ilginç ortama dair beklentiler artık oldukça düştü. Yukarıda bahsettiğim sebep ve sebeplerden dolayı şu an için oyuna dair çok fazla olumlu eleştiri bulunmuyor. Bu nedenle şu anda oyunu bekliyoruz ve birlikte görmeye hazırlanıyoruz, bakalım nasıl deneyebileceğim.
 
Bu noktada bu oyun için heyecanlı olabilirsiniz ya da olmayabilirsiniz ama genel olarak oyun bize kıyamet sonrası bir dünyada zombi hayatta kalma deneyimi sunmayı amaçlıyor. Pek çok açıdan kötü gidişatın önüne geçemeyen, kötü fragmanlarla karşımıza çıkan ve oyuncuların gözünde gerçekten düşük beklentilerle piyasaya sürülmeye hazırlanan ürün, 10 Kasım’da siz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
 
 
 
Oyunun ne yazık ki şu an için herhangi bir platformda sayfası bulunmuyor, oyunun sadece kapak görseline resmi internet sitesinden ulaşabiliyor ve bu resmi internet sitesinde ne zaman yayınlanacağını görebiliyoruz. Bunun dışında yukarıda da belirttiğim gibi oyunun Steam sayfası ne yazık ki kapanmış ve bir süredir bu şekilde durumda. Ancak Steam sayfasındaki tartışmalar kısmına bakabilir ve orada oyuncuların ne düşündüğünü görebilirsiniz.
 
Kendi görüşlerimi belirtmek gerekirse elbette yakın zamanda yayınlanan oynanış içerikleri, ilk kez gördüğümüz fragmandan oldukça farklı görünüyor. Burada oyunun ciddi anlamda downgrade edildiğini ve hem dokuların hem de çevre detaylarının bu oranda oldukça düşük olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
 
 
Tabii bu durumun düzelip düzelmeyeceğini bilmiyoruz. Ancak oyunun çıkışıyla birlikte bu yapıyı öğrenmeyi bekliyoruz. Bu oyun sabırsızlıkla beklediğim oyunlar arasında yer alıyor. Merakım sadece nasıl bir yapıyla ortaya çıkacağından kaynaklanıyor. Oyunun atmosferi ve dünyası gerçekten ilgimi çekiyor. Ama oyunun ne kadar başarılı olacağını hep birlikte göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort